Brezžična omrežja

Brezžično omrežje je danes že skoraj nuja. Vedno več je naprav, ki se brezžično povezujejo v internet. Največkrat so to telefoni, tablice, prenosniki, pametne hišne inštalacije, celo gospodinjski aparati lahko z nami komunicirajo preko brezžične povezave.

Pri nas v DigiSvet brezžična omrežja jemljemo zelo resno. Preveč je primerov, ko je v gostinskem lokalu ali apartmajih za oddajo “WIFI zrihtal” sosedov sin. V večini primerov sistem ni pravilno konfiguriran. Uporabljene naprave so ceneni proizvodi slabe kakovosti. Ceneni wi-fi sistemi ne ponujajo nobene statistike o uporabi omrežja, signalu, ki ga imajo gosti na napravah, napakah na omrežju.. itd.
Naš sistem vse to omogoča. Nihče si ne želi nezadovoljnih gostovi, še posebej ne lastniki lokalov, avtokampov, hotelov..

Težave? Pokličite DigiSvet!

Naprave, ki jih uporabljamo so profesionalne. Za njihovo pravilno namestitev in konfiguracijo je potrebno šolanje. Vse naprave naših strank so povezane na naš osrednji krmilni strežnik zato takoj zaznamo morebitno napako in jo v najkrajšem času tudi odpravimo.
Naša brezžična omrežja uporabljajo izobraževalni centri, lokali, sobodajalci v apartmajih, razna podjetja..itd

Oddajate sobe? Potrebujete zanesljivo omrežje? Pokličite DigiSvet!

Naše stranke konstantno dobivajo odlične ocene za brezžično omrežje

WIFI - ocena

Ocena naše stranke na Booking.com

DigiSvet WI-FI

Ocena naše stranke na Booking.com