Nadzorne kamere

Nadzorne kamere – video nadzorni sistemi

Izvajamo montažo nadzornih sistemov. Dobavimo in montiramo nadzorne kamere za lokale, trgovine in domače objekte. Pri delu uporabljamo samo vrhunsko in zanesljivo opremo švedskega proizvajalca AXIS, ter ORIGINALNE kamere znamke Dahua. Zakaj poudarek na ORIGINALNE. Na spletu je vedno več spletnih trgovin, ki ponujajo IP kamere znanih proizvajalcev po ugodnih cenah. Cena še nikoli ni bila merilo za kvaliteto. Kloni originalnih kamer uporabljajo predelano programsko opremo (firmware). Če tako kamero posodobite na novejšo – izboljšano verzijo programa le ta postane neuporabna in jo lahko vržete v smeti.
Naši snemalniki uporabljajo izključno strežniške diske, ki so namenjeni delovanju 24 ur na dan, 7 dni v tednu ter so odporni na vibracije.

 

 

DigiSvet - nadzorne kamere

 

DigiSvet - nadzorne kamere

 

Naš sistem omogoča spremljanje na daljavo, kar pomeni, da lahko preko pametnega telefona ali tablice nadzorujete objekt kjerkoli že ste.

Sistem omogoča pregled posnetkov preko pametnega telefona in tablic, prav tako sistem ob dogodku pošlje SMS ali elektronsko sporočilo, lahko pa vas obvesti tudi preko Skype aplikacije.