logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Poskrbite za vaše dokumente.

DIGISVET podatkovni strežniki

Dandanes se v podjetjih srečujemo z vedno večjo količino dokumentov v elektronski obliki.

Pripravljeno imamo rešitev centraliziranega hranjenja podatkov na cenovno ugodnih podatkovnih strežnikih.

Nekaj značilnosti sistema

Brez nakupa licenc

Naši podatkovni strežniki uporabljajo za te namene prirejen operacijski sistem Linux. Z nakupom strežnika nanj namestimo ustrezno programsko opremo za katero vam ni potrebno podaljševati licence. Vse posodobitve sistema so brezplačne.

Oddaljen dostop

Vsi podatki so na enem mestu, do njih pa zaposleni z dostopajo več nivojsko glede na dodeljene pravice. Rešitev omogoča delo od doma, do dokumentov lahko dostopate iz oddaljene lokacije praktično kjerkoli na svetu.

Varnostne kopije

Vsak dan urejate veliko dokumentov? Ste spremenili podatke v napačnem dokumentu? Brez skrbi. Sistem omogoča hranjenje in obnovitev do 32 revizij vsakega dokumenta. Primerno za prevajalske storitve, šole in ostale organizacije, kjer se dnevno obdeluje veliko število dokumentov.

Arhiviranje dokumentov

Podatkovni strežnik lahko uporabljate tudi kot lasten arhiv. Z nakupom ustrezne opreme lahko vaše papirnate dokumente pretvorite v elektronske in jih varno shranite na strežnik.

Hitrost in zanesljivost

Strežniki v naši ponudbi za shranjevanje podatkov uporabljajo izključno diske proizvajalca HGST, ki po zanesljivosti prekašajo vso konkurenco in jih uporabljajo največji ponudniki oblačnih storitev na svetu. Za najzahtevnejše potrebe pri dostopanju do podatkov  uporabimo SSD predpomnilnik, ki predpomni najbolj pogosto uporabljene datoteke.

Različne izvedbe

Glede na potrebe se razlikujejo tudi strežniki. Po navadi jih vgradimo v vašo komunikacijsko omaro. V kolikor komunikacijske omare nimate vam dobavimo samo-stoječo namizno izvedbo.

Med drugimi nam zaupajo tudi:

Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov.NadaljujPreberi več o piškotkih